28 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Kommunen bjuder anställda på luncher

Laxå kommun bjuder alla sina anställda på två luncher, som kan användas vid stadens restauranger.

Alla anställda i Laxå kommun får två lunchkuponger, var och en värd motsvarande en dagens lunch. Kupongen kan lösas in på restauranger i Laxå kommun. Kupongen är giltig till och med 12 april, meddelas i ett pressutskick.

Tappat 50-90 procent

- Medarbetarna gör just nu storartade insatser för att möta alla utmaningar som följer med Covid-19. Jag har därför tagit initiativ till att Laxå kommun ska visa hur mycket vi i den politiska ledningen uppskattar alla ansträngningar som görs. Att bjuda på lunch tycker jag är ett trevligt sätt att visa uppskattning på säger Bo Rudolfsson (KD), kommunstyrelsens ordförande i Laxå kommun.

- Restaurangerna i kommunen har det mycket tufft, speciellt de vid E20 som har tappat 50-90 procent av omsättningen på drygt en vecka. Miljöförvaltningen har sedan tidigare beslutat senarelägga betalningar och skjuta på tillsyn där det är möjligt. Lunchkupongerna är ytterligare ett sätt att göra vad vi kan för att hjälpa till säger Hans Traav, utvecklingschef och näringslivsansvarig.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-03-26 14:21
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.