Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
20 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Torbjörn och Bitte Bäckrud lämnar Laxå

Torbjörn Bäckrud och hans fru Bitte lämnar alla sina politiska uppdrag för Kristdemokraterna och Laxå kommun. Anledningen är att de ska flytta. Torbjörn Bäckrud är exempelvis ordförande i barn och utbildningsnämnden.

Paret avsäger sig alltså alla sina politiska uppdrag på grund av en flytt.

För Torbjörn Bäckrud handlar det om platsen som ordförande i barn och utbildningsnämnden, ledamot i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige och ledamot i direktionen för Sydnärkes Utbildningsförbund.

För Bitte Bäckrud handlar det om ledamot i kommunfullmäktige och barn och utbildningsnämnden.

“Med anledning av att Bitte och jag ska flytta från kommunen avsäger jag mig alla politiska uppdrag från 1 september. Jag vill tacka för ett gott samarbete och önskar Laxå kommun lycka till framöver”, skriver Torbjörn Bäckrud.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-06-08 16:20
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.