23 September 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Vill ha längre parkeringstid i Kumla

Kenneth Haglund tycker att max en timmes parkering, på stora parkeringen utanför ICA-Profilen och biblioteket, är för lite. Han har därför skickat in ett medborgarförslag om ändring.

​Faktum är att Kenneth skrev ett liknande medborgarförslag 2017, då fick han ingen respons. Men nu gör han ett nytt försök.

“Nu måste ni ordna så att parkeringstiderna vid biblioteket ändras från en timme. Det är alldeles för kort, öka till tre timmar. När det är aktiviteter på Husaren som dans, PRO, bio, möten m.m så är ofta de parkeringar som har sex timmar fulla. Det är flera som klagat på detta, tänk på alla äldre som har svårt att gå och behöver en p-plats nära. Det här medborgförslaget har jag skrivit om förrut, men då fick jag inget gehör. Men nu måste ni börja tänka till! Nu ska de snart börja bygga på tomten vid Nygatan också. Parkeringen på Skolvägen utanför ICA-Profilen är också för kort. Öka från en halvtimme till en timme så man hinner handla och ta en kopp kaffe” (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-09-05 14:13
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.