Gå till innehåll
Kumla / Speedway
En man i tävlingsdräkt står nära motorcyklar och pratar med en annan person i keps. En banderoll med en indiansk chefslogotyp hänger i bakgrunden.

Niels-Kristian Iversen gjorde många säsonger i Indianerna. Nu ställs han mot sitt gamla lag. Foto: Erik Widlund

Vargarna borta på tisdag, samma sjua som senast kör

Publicerad: 1 July 2024 11:36

Indianerna möter på tisdag Vargarna från Norrköping på bortaplan. Samma sju förare som var med och vann mot Rospiggarna hemma förra veckan kör för Indianerna.

Klassiska Vargarna är i år tillbaka i serien efter flera års frånvaro. Serien är numer stängd för nedflyttning, vilket fråntar mycket spänning, men det går fortfarande att få in lag underifrån. 

Ifjol var ju serien bestående av endast sju lag, i år alltså åtta. 

Vargarna har dock haft en tuff återkomst. De har vunnit en match och förlorat sex och är sist i tabellen. På sin väldigt korta och snäva hemmabana är de dock luriga och Indianerna har ju inte direkt imponerat i sina senaste bortamatcher, så det känns som en öppen tillställning. 

I Vargarna kör två gamla Indianförare i Niels-Kristian Iversen och Ludvig Lindgren. 

VARGARNA: 1) Jakub Miskowiak 2) Marcin Nowak 3) Niels-Kristian Iversen 4) Kevin Pedersen 5) Daniel Henderson 6) Chris Harris 7) Ludvig Lindgren 

INDIANERNA: Lag syns ej på Svemo eller Indianernas hemsida, men ska vara samma sju namn som körde senast

Speedwayradio Kumla sänder matchen LIVE med start klockan 18:55. Den går att lyssna på här på Sydnärkenytt och på Radio 94,3 Kumla/Hallsberg. Under onsdagen är det returmatch i Sannahed. 

Annons

kumla