Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
23 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Yngre kille körde in med mopeden i stillastående bil

Olyckan inträffade på Västra Bangatan som löper bredvid järnvägen i Kumla. Foto: Anders BjörkOlyckan inträffade på Västra Bangatan som löper bredvid järnvägen i Kumla. Foto: Anders Björk

En yngre kille på moped körde kring kl 17 in i baken på en stillastående bil på Västra Bangatan. Ynglingen sågs ligga under en filt och fick följa med ambulansen in till sjukhuset.

Bilen som blev påkörd hade alltså ingen chaufför för tillfället utan stod parkerad på Västra Bangatan. När mopedföraren kom åkande söderut så ska han inte ha sett bilen utan dragit rakt in i dess baksida och flugit av fordonet.

Vittnen låg med bil bakom

Kollisionen verkar ha blivit kraftig.

Den unge killen låg på gatan vaken under en filt. En brandman som informerade polisen, när de kom på plats, sade att mopedföraren kört in i bilen och att det låg en bil bakom med ett par vittnen som sett det hela, som fanns kvar på platsen.

Mopeden låg skadad vid sidan av vägen i närheten av den unga killen som fick vård av ambulanspersonal när de anlände strax efter polisen.

Samma ämne:

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-12-21 17:26
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.