31 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Varning för falsk "Kumla Bostäder" duo

Det äldre paret släppte in två män som utgav sig för att komma från Kumla Bostäder. De sa att de skulle kolla på elementen. När de lämnade hade de stulit med sig en plånbok från hemmet.

Händelsen inträffade i tisdags mitt på dagen, kring kl 14. Paret som bor på Kvarngatan öppnade när det knackade på deras dörr. Utanför stod två män som sade sig komma från Kumla Bostäder.

Gick runt på varsitt håll

Männen sa att de var där för att kontrollera elementen i lägenheten. De gick runt på varsitt håll i lägenheten men det äldre paret följde med dem. När de gick sade de att de skulle skicka några andra för att kontrollera elementen.

När männen lämnat lägenheten upptäcktes att en plånbok som legat på ett skrivbord vid ett av elemten var borta. När Kumla Bostäder kontaktades sa de att de inte skickat några för att kontrollera elementen. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-23 10:41
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.