25 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Tim blir ny fritidschef i Kumla kommun

Tim Greneby har jobbat hos Kumla kommun tidigare och återvänder nu för att bli fritidschef. Foto: PrivatTim Greneby har jobbat hos Kumla kommun tidigare och återvänder nu för att bli fritidschef. Foto: Privat

Tim Greneby heter nye fritdschefen i Kumla kommun. Tim tar över efter Håkan Hultberg som har slutat och börjar sin tjänst 22 juli. För tillfället jobbar han i Norrtälje kommun.

Håkan Hultberg började som fritidschef i Kumla kommun sommaren 2014. I början av detta år avslutade han sin tjänst, men nu har kommunen alltså gjort klart med en ersättare i Fellingsbrobördige Tim Greneby.

Har varit arbetsledare vid Djupadalsbadet

- Jag är uppväxt i Fellingsbro, men har bott större delen av mitt liv i Örebro. Just nu jobbar jag som avdelningchef på kultur och fritidskontoret i Norrtälje kommun där jag varit i ungefär fyra år, berättar Tim över telefon.

Det mesta av arbetstiden för Tim i Norrtälje har handlat om att vara ansvarig för fyra olika bad.

- Anledningen att jag sökte tjänsten i Kumla var att jag ville flytta hemåt och dessutom känns det som en väldigt spännande tjänst. Sen har jag jobbat hos Kumla kommun tidigare och trivdes där då.

Jaså, när var det och vad jobbade du med då?

- Det var sex, sju år sedan och jag var arbetsledare på Djupadalsbadet när de invigde sitt inomhusbad. Så jag känner till Kumla kommun och ser verkligen fram emot att börja jobba i Kumla igen, avslutar Tim Greneby.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-05-06 16:59
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.