04 Juni 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Anders Thomsen lämnar Indianerna

Anders Thomsen hade en skadefylld säsong 2019 och lämnar nu Indianerna. Foto: Anders BjörkAnders Thomsen hade en skadefylld säsong 2019 och lämnar nu Indianerna. Foto: Anders Björk

SPEEDWAY: Anders Thomsen lämnar Indianerna och kommer inte köra för klubben 2020. Thomsen och klubben ska inte ha kommit överens om kontraktet.

- Det står nu klart att vi inte kommer att förlänga kontraktet med vår förare Anders Thomsen. Anders var en av de första att få ett kontraktserbjudande och efter många turer fram och åter står vi fortfarande allt för långt ifrån varandra. Vi som klubb kommer inte att äventyra vår ekonomi utan ibland får man helt enkelt välja att gå skilda vägar. Vi skiljs som vänner och vi önskar Anders all lycka till och välkomnar honom åter i framtiden, meddelar lagledare Peter Johansson.

Thomsen blev stor hjälte då han kom till Indianerna sista matchen 2017 och då räddade klubben kvar i serien med en riktig superinsats hemma mot Elit Vetlanda. Han gjorde sedan en klart godkänd säsong 2018.

Årets säsong blev dock inte vad dansken hoppades på. En blandning av skador och motorproblem gjorde att han inte nådde samma nivå i Indianerna som tidigare. Thomsen blir därmed andre förare efter Tai Woffinden att lämna. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-18 15:54
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.