03 December 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Temavecka på Hardemo skola

Josephine Karlberg,Isabell Karlberg och Amanda Karlsson visar höstens tema på Hardemo skola. Foto: Birgitta Kinnander.Josephine Karlberg,Isabell Karlberg och Amanda Karlsson visar höstens tema på Hardemo skola. Foto: Birgitta Kinnander.

​Nyligen redovisade eleverna i Hardemo sitt arbete kring Disney. På elevens val-tiden under hösten har nämligen eleverna arbetat med Disney som tema.

Elverna fick ge egna förslag på vad de ville arbeta med under temat. Sedan skapades grupper. Det resulterade i en utställning av bilder som gjorts med olika tekniker, teater av filmen Mulan, faktatext och nya berättelser utifrån Disneyfigurer, ett Disneyslott, lerfigurer, quiz, green screen och en ljusdans till låten Circle of life, som var filmmusik i Lejonkungen.

En del av temarbetet En del av temarbetet

Under våren gjordes ett annat tema-arbete, kring vänskap som resulterade i en Vänskapskonsert. Där skedde ett samarbete mellan skolan och Kulturskolan. Tyvärr inte i skolan visa upp det på grund av rådande omständigheter med pandemin. Det arbetades också kring vår hembygd, Hardemo och Kumla. De yngre skapade en modell av Hardemo och de äldre eleverna fakta om Kumla och en modell i papp.

Fantasin har flödat på Hardemo skola Fantasin har flödat på Hardemo skola
Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-10-23 8:59
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.