Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
02 June 2023
Tipsa: 073-629 83 19

Tycker att bom bör sättas upp för att hindra A-traktorer

En synpunkt från en medborgare om att en bom bör sättas upp, för att förhindra A-traktorer att köra in på parkeringen vid Sjöparken har inkommit till Kumla kommun.

Synpunkten är som följande:

“Vi bor i ett av bostadsområdena intill och störs mycket av de bilar och A-traktorer som håller till på parkeringen och spelar hög musik på kvällar och nätter. Jag önskar gärna komma i kontakt med rätt person för att diskutera detta ärende och huruvida några åtgärder är planerade, för att eventuellt författa ett medborgarinitiativ att sända till kommunfullmäktige.” 

En annan synpunkt gällande parkeringen har följande förslag:

“Sätt upp skyltar med förbud för A-traktorer (motorredskap klass II) att beträda parkeringen vid Goda rum efter kl 18. Åk sen dit en kväll och ställ er vid utfarten och bötfäll alla som åkt in i alla fall. Efter ett par gånger så kommer det inte finnas en A-traktor kvar på den parkeringen. Och Goda Rum kan fortsätta driva sin verksamhet i lugn och ro”

(ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2022-11-22 15:41
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Trädgårdsgatan 9B, 692 31 Kumla