Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
23 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Subway har börjat med utkörning i Kumla

Najob Moosawi och Deena Abrkar är redo bakom disken hos Subway i Kumla. Foto: Anders BjörkNajob Moosawi och Deena Abrkar är redo bakom disken hos Subway i Kumla. Foto: Anders Björk

Från idag går det att beställa utkörning av maten hos Subway i Kumla via en app. - Det är smidigt både för oss och våra kunder, säger Najib Moosawi, som driver Subway i Kumla.

​Subway öppnade för två år sedan i hörnet av Köpmangatan och Hagendalsvägen. Dessförinnan fanns klädbutiken Lillemor i lokalen, de var där under väldigt många år.

Beställer via en app

Denna tisdag har för Subway varit en premiär då man nu börjat med att köra ut mat.

- Det är många som har efterfrågat det. Även innan pandemin kom var det många som tyckte vi borde ha det, säger Najib Moosawi, som driver Subway i Kumla.

Subway ligger i hörnet av torget Subway ligger i hörnet av torget

​Najib har haft hand om Subway i Kumla sedan starten. Han fastslår vid klockan 16 att man haft ungefär 20 utkörningar än så länge första dagen. Kunderna beställer via en app som heter Foodora och Najib är glad över att man nu även har detta i sin verktygslåda.

- Det verkar fungera jättebra och är smidigt både för oss och våra kunder.

Inte tappat kunder i år

Det är många Subway runtom i Sverige som har utkörning sedan tidigare och Najib hade gärna sett att tjänsten kom till hands i Kumla tidigare under detta år. Men det har varit ett stort tryck under pandemin när många Subways påtalat behoven samtidigt.

När Subway skulle öppna i Kumla och vi skrev om detta slogs det möjligen nån form av rekord vad gäller kommentarer på vår sida. Intresset framgick som väldigt stort. Hur har det då gått nu när man haft öppet i ungefär två år?

- Det går bra, vi har våra trogna kunder. Särskilt på helger brukar vi ha extra mycket. Och vi har faktiskt inte märkt av att det blivit färre kunder i år under covid-19, faktum är att vi hade mer kunder den här sommaren än vi hade sommaren 2019, fastslår Najib Moosawi

Utkörningen ska gälla för de som bor i Kumla kommun och en avgift på 39 kr tillkommer.

Samma ämne:

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-12-22 16:38
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.