Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
20 April 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Minst tio bilar stulna från bilfirma

Bilmax ligger på Stenevägen. Under lördagskvällen var lokalen avspärrad med polistejp. Foto: Anders BjörkBilmax ligger på Stenevägen. Under lördagskvällen var lokalen avspärrad med polistejp. Foto: Anders Björk

Den stöld av minst tio bilar som inträffade natten mot lördagen ska ha skett hos Bilmax som ligger på Stenevägen. Det ska ha stulits bilar både ute och inifrån.

 – Det rör sig om 10-15 fordon. Anmälaren hade inte full koll på hur många bilar som stulits. Innan vi vet omfattningen av stölden så behöver anmälaren inventera vad som är kvar och vad som stulits, sade polisens presstalesperson, Christina Hallin till SVT Örebro.

Det ska även stulits datorer inifrån firmans lokaler.

– Det är mycket oklart hur den eller de som stulit gått tillväga. Speciellt med de bilar som stått inomhus, sade Hallin till SVT Örebro.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-02-08 20:21
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.