13 July 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Tjuvar fångade på film

Tjuven la oxfilé i barnvagnen hos ICA Maxi, men fångades på film. Dessutom är en stöld av ett par hörlurar - även denna tjuv fångad på film - anmäld. 

Stölden av oxfilé inträffade 18 oktober. En man och en kvinna kom in ihop med en barnvagn. Kvinnan höll sig kvar i början av butiken vid damkläder, medan mannen gick iväg med en korg som han la fem oxfiléer i.

Han fortsatte sedan till färskpastan där han lade några förpackningar över oxfilén. Därefter gick han tillbaka till kvinnan och de plockade av larmetiketter från oxfilén och satte dessa på kläder.

Oxfilén lades sedan i barnvagnen som gick ut separat, medan mannen såg till att handla något smått som han betalade för innan han gick ut ur butiken. 

Även en stöld av hörlurar är anmäld, denna med lite färskare datum.

Kl 22:34 i torsdags kom ett par in på ICA Maxi. De syntes ta sig fram till mediaavdelningen där en av personerna slet upp en förpackning med hörlurar och stoppade dessa i fickan. Duon köpte sedan en påse chips och lämnade butiken. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-11 11:41
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.