Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
20 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Manfall inför nästa match för Indianerna

SPEEDWAY: Indianerna möter på torsdag Rospiggarna borta. Och det kommer vara ett väldigt vingklippt lag som åker iväg. Holder, Jeppesen, Iversen och Nielsen missar alla matchen.

​Att Chris Holder och Jonas Jeppesen skulle missa matchen stod klart sedan tidigare. Att även Niels-Kristian Iversen missar matchen var dock inte väntat. Men hans polska klubb har tidigarelagt sin match och då går den före.

Dessutom var det tänkt att nyförvärvet, unge dansken, Mattias Nielsen skulle göra premiär. Men han har nu åkt omkull och skadat sig ganska illa. En till tre ryggkotor är skadade, enligt Indianernas hemsida.

Ett eventuellt plus är dock att kanske Max Fricke dyker upp. Indianerna skriver att man hittat en lösning med honom för fortsatt körning, men det är tveksamt om han kan lösa logistiken efter sin match i Polen.

Polen, Polen, Polen.

Som det förefaller i nuläget får Indianerna vara nöjda bara de kan ställa ett lag på benen i säsongens andra match i Hallstavik.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-06-03 23:10
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.