Gå till innehåll
Kumla / Konsert
En grupp människor som sjunger i en kyrka.

Sonorakören är redo för julkonsert på tisdag! Foto: Charlotta Ericsson

Sonora-kören är redo för julkonsert

Publicerad: 8 December 2023 1:35

Under tisdagskvällen hade Sonorakören sin sista gemensamma övning inför julkonserten den 12 december, Johanneskyrkan i Kumla.
– Vi ser fram emot julkonserten, säger körledaren Kristina Algotsson.

Vid förra årets julkonsert i Kumla var det fullsatt i Johanneskyrkan, vilket Kristina Algotsson hoppas att det ska bli även i år.

– Förra året var det fullsatt i kyrkan och jag hoppas att det även blir så i år, att vi får en publik som vill sjunga in julen tillsammans med oss. 

De entusiastiska körmedlemmarna har övat intensivt den senaste tiden för att hinna få allting på plats med musiker och få de olika stämmorna att hamna rätt bland damerna och herrarna. 

– Vi har övat på. Det är många pusselbitar som ska läggas på plats. Men nu känns det riktigt bra inför konserten på tisdag.

Musiker, förutom jag på piano är, Staffan Karlsson på bas, Arvid Niemälä trummor och Sven Helin på trumpet och piano, säger Kristina Algotsson. 

Info:  Sonorakörens julkonsert är i Johanneskyrkan tisdag den 12 december. Biljetter kan köpas i entrén till en kostnad av 100 kronor. Kontant-betalning eller med swish.  Insläpp från klockan 18:30 och konserten startar sedan 19:00.

Laddar spelare...
Annons

kumla