29 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Sommarkollo i Åsa flyttas till hemmaplan

Det blir inget Sommarkollo på Kumlagården i Åsa i år utan det blir verksamhet lokalt. "Dessa förändringar gör vi efter folkhälsomyndighetens rekommendationer", skriver Kumla Barnens dagsförening i ett pressutskick.

"På grund av den pågående pandemin så kommer Kumla Barnens dagsförening i år inte att genomföra den vanliga verksamheten med sommarkollo på vår gård i Åsa i Halland. Men vi ställer inte in utan vi ställer om till verksamhet i länet istället.

- Det är första gången sedan vi började med vår sommarkollo verksamhet 1947 som det inte blir ”Sol och salta bad på västkusten” vid gård i Åsa säger föreningens ordförande Stefan Svensson.

Föreningen kommer att genomföra verksamhet veckan efter midsommar. Det blir fem dagar med olika teman varje dag och vi kommer i första hand erbjuda de barn som redan anmält sig att delta i denna verksamhet"

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-05-07 14:48
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.