Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
19 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Flydde efter snatteri

En man och en kvinna snattade flera prylar på ICA Maxi i torsdags kväll. Larmet gick vid utgången och personal fick fast kvinnan. Men mannen i paret kom fram och de tog sig loss och flydde. 

Det som knycktes var en skäggtrimmer och några större doftljus som paret tog ihop men som kvinnan bar på. När hon gick ut ljöd larmet. En ur personalen sprang då fram och får stopp på kvinnan.

Mannen i paret kom då fram och, "enligt anmälan", spände ögonen i kassörskan och sa att hon skulle släppa. Tjejen sliter sig då loss och lyckas springa ut ur butiken.

En anmälan om snatteri från Juldagen har även inkommit. Då stoppades en kvinna i kassan med varor närmare 700 kr i sin ryggsäck. Hon erkände direkt och en anmälan om stöld gjordes. (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-01-07 11:51
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.