03 December 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Slagen elev vill inte gå till skolan

En nioårig elev på en skola i Kumla ska vid flera tillfällen blivit slagen av en äldre elev. Nu vill inte pojken återvända till skolan och hans vårdnadshavare har meddelat skolan detta.

Vårdnadshavaren skriver att barnet nyligen kom hem med sår och svullnad i sin panna. Detta ska ha tillfogats av en elev som är ett år äldre. “Det är inte första gången det händer, min son är rädd och mår dåligt och vill inte återvända till skolan”, skriver vårdnadshavaren och fortsätter. “Vi mår också dåligt när ingen i skolan tar ansvar och gör något åt mobbningen. Vi behöver hjälp med att någon lyssnar” står att läsa.

Vårdnadshavaren ska ha blivit uppringd av en lärare på skolan som berättade vad som hänt nyligen. Dagen efter ville inte eleven gå tillbaka. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-10-30 14:51
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.