Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
19 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Barbie-rosa slippers när Skomuseet flyttar

Skoindustrimuseet arrangerar en stor Barbiemässa på lördag som avslutning på sommarens utställning. Museet ska sedan renoveras och flyttar in verksamhet i Stadshuset,

Det ska rustas på Skoindustrimuseet, som nästa vecka tillfälligt flyttar en del av verksamheten till Stadshuset. 

- Men vi kör för fullt in i det sista, berättar Lilian Edström, museichef. På lördag 31 augusti har vi stor final på Sveavägen - öppet kl 10 -16 med slippersförsäljning och en stor unik Barbiemässa. 

14 bord och värdering

Barbiemässan bjuder på 14 försäljningsbord med försäljning bland annat av barbiedockor och barbiekläder. Mellan 13-15 finns det möjlighet att få sin Barbie värderad. Dessutom finns fika och tipspromenad.

- Vi har ett specialerbjudande för dagen, extrapris på slippers i Barbies favoritfärg – neonrosa!

Onsdag 4 september kommer Skoindustrimuseet öppna i Stadshusets gamla entré, där blir det försäljning av egentillverkade slippers, ökenkängor och skor. Även utställningar kommer att finnas på plats. Öppettiderna blir  vardagar kl 10-17.

 - Där stannar vi några månader tills rustningen är klar på Skoindustrimuseet, meddelar Lilian Edström.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2019-08-28 18:53
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.