28 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Skoaffär stänger vid torget i Kumla

Skoparadiset aviserar på skyltfönster att de vill sälja ut sina varor i butiken som nu stänger. Foto: Anders BjörkSkoparadiset aviserar på skyltfönster att de vill sälja ut sina varor i butiken som nu stänger. Foto: Anders Björk

Skoparadiset slår igen sin verksamhet denna vecka. De finns bredvid Bennys Foto som också stänger den här veckan. Ekströms Bygg AB, som äger fastigheten, har inte klart med några nya hyresgäster.

Orsaken till att Skoparadiset stänger ska till stor del handla om konkurrenssituationen. Nuvarande ägare har drivit butiken i ungefär fem år, berättar Stieg Ekström, som är VD för Ekströms Bygg AB.

"Vi har lite idéer"

- De har kämpat på, men nu kommit till det här beslutet.

Sedan tidigare är det klart att även Bennys Foto, som ligger vägg i vägg med Skoparadiset slår igen denna vecka. Ekströms Bygg AB äger fastigheten där båda butiker finns.

- Vi köpte fastigheten av Ståhls för fyra, fem år sedan. Det är inget klart med några nya hyresgäster, men vi har lite idéer. Jag ska dit och titta snart för att få en bättre bild hur lokalerna ser ut, avslutar Stieg Ekström. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-06-26 11:46
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.