04 Juni 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Bilar fyller torget under fredagen

Årsmodellen kanske inte är helt ny men här körs det ändå så det ryker! Under fredagen kommer tävlingen till Kumla. Årsmodellen kanske inte är helt ny men här körs det ändå så det ryker! Under fredagen kommer tävlingen till Kumla.

Midnattssolsrallyt kommer till Kumla under fredagen. Staden är utsedd till en plats där rallyt tar en extra sväng för att visa upp alla bilar. Bilar fortsätter sedan att fylla torget då Nostalgiafton tar över.

Midnatssolrallyt startade i Örebro i onsdags och färdvägen går söderut.

Medverkande bilar kommer att köra in mot centrum med ett stopp på torget. De kör upp på en ramp och stannar till för allmän beskådan och en kort intervju. Tid och plats är vid torget kl 14.

Hoppborg och tävling för barn

När de gamla rallybilarna lämnat Kumla tar Nostalgiafton vid kl 18.

Här kommer det finnas kul aktiviteter för barnen. Hoppborg och teckningstävling med fina sommarpresenter som pris utlovas.

"För dig som är taggad på tävlingar finns det chans att utmana i både boule och bilbana", skriver kommunen i ett pressutskick 

RC-klubben kommer och visar upp sina coola radiostyrda bilar, MHF visar sin nya alkolåsvägbom, och Missing People visar upp sin verksamhet.

Richard Swanström underhåller med musik. (ABj)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-07-12 11:35
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.