Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
07 July 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Polisinsats vid fängelset
– avliden person funnen

Polisen på plats efter att man funnit en avliden person i sydvästra delen av Kumla. Foto: Christian Vargahed.Polisen på plats efter att man funnit en avliden person i sydvästra delen av Kumla. Foto: Christian Vargahed.

Under tisdagen pågick en polisinsats i sydvästra delen av Kumla, intill fängelset. Polisen bekräftade igår att man funnit en avliden person. Området är fortfarande avspärrat.

Polisens presstalesperson , Lars Hedelin, bekräftade vid 14.15 igår att man funnit en avliden person. Det ska röra sig om en vuxen person som inte avlidit under tidsdagsdygnet utan sannoliktt tidigare- personen ska enligt Lars Hedelin fortfarande inte vara identifierad- Därmed är inte heller anhöriga kontaktade. Den avlidna fördes till rättsmedicinska avdelningen på USÖ i  Örebro.  Det ska ha varit en privatperson som larmade polisen efter att ha råkat på kroppen och larmat vid elvatiden.. Många använder området där den avlidna påträffades som promenadstråk.

Texten har uppdaterats

Kommentera artikeln
Publicerad: 2022-06-14 14:05
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.