15 August 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Polisen vill att äldre gärna har sällskap

Polisen har under onsdagen gått ut på sin hemsida och skrivit om de personrån mot äldre kvinnor i Kumla. Man uppmanar äldre att vara vaksamma och gärna ha med sällskap om man går ut.

Polisen i Örebro Län skriver följande på sin hemsida

“Sedan början på juni har det skett ett antal personrån i Kumla. En ensam gärningsman har ryckt av halssmycken från äldre personer. Brotten har skett under dagtid; utomhus eller i trapphus i de centrala delarna av Kumla. Vi vill uppmana äldre personer att vara lite extra vaksamma på sin omgivning och gärna ha med sig sällskap. Polisen jobbar aktivt med utredningarna genom att hålla förhör, inhämta vittnesuppgifter, kartlägga gärningspersoner och tillvägagångssätt m.m. I utredningarna är vi beroende av att få in vittnesuppgifter”

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-07-01 12:17
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.