Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
07 December 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Korpen i pingis drar igång i Kumla efter nyår

Planeringen inför korpen i pingis är i full gång. Åtta lag är klara för medverkan och plats finns för fler. Foto: PrivatPlaneringen inför korpen i pingis är i full gång. Åtta lag är klara för medverkan och plats finns för fler. Foto: Privat

PINGIS: Att vara med i korpen i pingis var väldigt populärt i Kumla under flera år. Och nu startar korpverksamhet i Kumlahallen ånyo efter ett längre uppehåll.

Som mest var det runt 30 lag med i pingiskorpen när det var som populärast. Då var det bra trångt i pingishallen, som ligger på nedervåningen i Kumlahallen. 

Det var minst fem år sedan som korpen höll på. Nu kommer dock AGA BTK att dra igång seriespel igen, med start strax efter nyår. Redan nu är åtta lag klara och platser finns för fler lag om intresse finns.

Ett lag behöver innehålla minst två spelare, men tre rekommenderas. Matchdagar kommer att bli fredagar klockan 17. Matcher avgörs via singel och dubbelspel, först till tre vinster vinner. 

Tiotalet lagmatcher i serien lär det bli innan de bästa gör upp i ett avslutande seriespel. Har ni intresse av att ha med ett lag? Maila då till agapingiskorpen@hotmail.com för frågor eller anmälan. 

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-11-15 23:38
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.