Gå till innehåll
Kumla / Speedway

Piotr Protasiewicz har gjort 18 säsonger i Indianerna.

Pepe skrev på
nytt kontrakt

Publicerad: 20 September 2017 17:19

SPEEDWAY: Piotr Protasiewicz har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Indianerna. Den polska veteranen med det stora klubbhjärtat blir därmed fjärde förare som är klar inför 2018.

- Jag upplever att Pepe fick en rejäl nytändning under året som var och allt eftersom vi fick till banan som vi ville körde han som vi alla lärt känna honom under tidigare år ute på "Hea", konstaterar lagledare Peter Johansson.

"Inte haft så roligt på länge"

Piotr föreslog direkt själv ett tvåårskontrakt, dels eftersom han nu trivs så bra just i Kumla och vill få göra sin 20:e säsong i Indianerna, han har gjort 18 nu.

- Men också för att han inte kan se sig representera någon annan klubb i Sverige. Pepe sa också att han inte haft så roligt i indianerna på många år, säger Johansson. Pepe blir därmed fjärde förare som är klar till 2018.

Sedan tidigare är Ludvig Lindgren, Victor Palovaara och Kenneth Bjerre klara. 

Fanns det tankar på att "bara" skriva ett år då Pepe inte är någon ungdom?

Nej, jag tycker att när man visar att man är bäst i laget (snittmässigt) över en hel säsong så har man bevisat sin duglighet, sade Peter Johansson.

Sa han nåt om varför han trivts bättre än på länge i år?

- Han sa att det var bra folk i klubben, bra stämning i laget, bra publik och att betalningar och allt runtomkring har skötts, avslutade Peter Johansson.

Annons

kumla