28 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

"Pepe" lämnar Indianerna efter 20 år

"Pepe" laddad inför en match på väg mot depån. Nu har han dock gjort sitt i Indianerna efter många år. Foto: Alexander Viktorsson

SPEEDWAY: Efter 20 år hos Indianerna lämnar nu Piotr "Pepe" Protasiewicz klubben. Den polske kultföraren lämnade beskedet under tisdagen på sin hemsida.

Beskedet att "Pepe" inte fortsätter i Indianerna lades ut på hans hemsida under eftermiddagen. Att döma av texten där är det "Pepes" eget beslut att inte fortsätta i Kumlaklubben som han tävlat för i 20 år.

"Inget som påverkar mig negativt"

Det står att läsa på hemsidan.

"Jag kommer göra vissa förändringar så jag kan koncentrera mig på det som är viktigast för mig. Efter långa diskussioner med laget och sponsorer har jag beslutat mig för att ge upp körning i Sverige 2020.

"Pepe" i ledning på Sannahed. Det blev några heatvinster med åren. Foto: Jonas Eklind.

Det var inget lätt beslut då jag spenderat 20 fantastiska säsonger där och kommit väldigt nära klubben, förarna, ledarna och hela staden. Men det är inget beslut som kommer att påverka mig negativt

Till kommande säsong vill jag koncentrera mig på den polska ligan och att kvalificera mig för GP. Jag vill tacka alla indianer för deras fantastiska samarbete och stöttning genom åren och önskar dem lycka till.

Hejdå Kumla" (ABj)

Kommentar från Indianerna om "Pepe" kommer senare ikväll..

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-22 15:31
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.