Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
07 May 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Oroas över för hög fart på Mossbanegatan i Kumla

Det händer titt som tätt att boende i Kumla kontaktar kommunen på grund av att de tycker bilar kör alldeles för fort på Mossbanegatan. Den senaste i raden är Eva-Lena Anestedt som ber kommunen göra något åt saken.

​Eva-Lena skriver om saken:

“Jag bor efter gatan och ser dagligen bilar som åker alldeles för fort på Mossbanegatan. Framförallt gäller det sträckan förbi Grillcenter och fram till fyrvägskorset. Det gasas upp på denna raka och de skulle inte ha en chans att stanna om ett barn eller boll skulle komma ut på gatan. Det finns dessutom ett övergångsställe på denna sträcka som vissa ej ens tar hänsyn till.

Varför sätts inga farthinder upp? Det finns farthinder på resten av Mossbanegatan, men inte på denna sträcka. Snälla gör något åt detta innan någon råkar illa ut.”

Samma ämne:

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-04-27 11:50
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.