Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
04 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Rosén ny ordförande i L

Kajsa Rosén tar över som ordförande i Liberalerna, efter Christian Liljenhed. PressfotoKajsa Rosén tar över som ordförande i Liberalerna, efter Christian Liljenhed. Pressfoto

Liberalerna i Kumla har haft årsmöte och meddelar att man under detta valde en ny ordförande. Kajsa Rosén tar över rollen som ordförande och efterträder därmed Christian Liljenhed.

Inbjuden årsmötestalare var Liberalernas vice partiledare Johan Pehrson. Han talade om vikten av ett starkt rättsväsende och de resurser som L på riksnivå kämpat för att tillföra, något som nu blir verklighet. Bara i år tillförs 750 miljoner till rättsväsendet, skriver Liberalerna i Kumla i ett pressmeddelande.

Rosén tar över

Till ny ordförande för Liberalerna Kumla valdes Kajsa Rosén som efterträder Christian Liljenhed.

- Kajsa och jag har känt varandra i många år och hon är otroligt duktig, både politiskt men också i arbetet med organisation och struktur. Med Kajsa som ordförande i kommunföreningen är jag övertygad om att vi tillsammans med den nya styrelsen kommer kunna ta nästa steg för att utveckla vår organisation och vårt parti. Jag kommer stanna kvar i styrelsen som kassör och fortsätter även som gruppledare och oppositionsråd, säger Christian Liljenhed (L).

Den nya styrelsen

Liberalernas nya styrelse är som följande: Kajsa Rosén (ordförande), Emil Pettersson (vice ordförande), Christian Liljenhed (kassör), Carin Thaning (sekreterare), Stig Blomqvist, Magnus Ivarsson, Henrik Andersen, Ida Särnholm (ersättare) och Paulo Boskär (ersättare).

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-02-14 11:11
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.