Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
20 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Ny frisörsalong tar över efter Salong Irehn

Här ska The GentlemanHär ska The Gentleman"s öppna. I samma byggnad har vi redaktion. Foto: Anders Björk

Sedan årsskiftet har lokalen på Västra Drottninggatan, där Salong Irehn tidigare under lång tid drev frisörsalong, stått tom . Nu är det dock klart att en annan frisörsalong flyttar in, namnet blir The Gentleman`s.

​Vid årsskiftet lämnade Irene Johansson lokalen där hon drivit sitt Salong Irehn i väldigt många år. Irene tog över redan 1969 innan det var dags att gå i pension, och lokalen har alltså stått tom sedan dess.

Siktar på att öppna i augusti

Men det kommer förbli en frisörsalong, som endast klipper herrar.

- Jo, så blir det och den kommer att heta The Gentleman"s, säger Budeci Budeci.

​Han planerar att öppna i augusti. Innan dess ska det renoveras. Numer är det inte många frisörer som har drop-in, det krävs oftast att boka en tid i förväg. Men Budeci kommer att ha drop-in och han ser fram emot att göra ett bra jobb.

- Vi kommer att erbjuda det där lilla extra, det ska vara en bra upplevelse rakt igenom att komma hit. Varje kund ska tas om hand så som den förtjänar, avslutar Budeci Budeci.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-06-11 15:14
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.