27 November 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Kumla Bilvårdscenter har ny ägare

Akram Durrani till höger om kollegorna Awad och Mahmoud på Kumla Bilvårdscenter. Foto: Anders BjörkAkram Durrani till höger om kollegorna Awad och Mahmoud på Kumla Bilvårdscenter. Foto: Anders Björk

Sedan ett par veckor har Kumla Bilvårdscenter fått en ny ägare. Företaget har gått tungt senaste tiden, men Akram Durrani tror han kan vända på trenden.

Det var för tre veckor sedan som Kumla Bilvårdscenter fick en ny ägare i Akram Durrani.

Han driver sedan tidigare även butiken Sweden Wholesales Mobiles på Hagendalsvägen. Kumla Bilvårdscenter har dock inte direkt gått lysande ekonomiskt senaste tiden och ska ha varit nära konkurs, så varför köpte Akram företaget?

Ska hämta och lämna bilar

- Det stämmer att det var nära konkurs innan och var svårt att betala löner till personalen. Men jag känner ett självförtroende kring att vi kan lyckas bättre. Det är ett bra läge och en bra lokal så det finns inget som inte säger vi kan lyckas.

Akram påtalar att man kommer vara mer aktiva utåt med att berätta att man finns till och vad man har att erbjuda. En nyhet är även att man kommer erbjuda att hämta och köra tillbaka bilar för de som vill ha den servicen. Både privatpersoner och företag.

- Det kan bero på att kunder inte har tid eller möjlighet att åka hit med bilen, då ska vi ändå kunna hjälpa till att lösa det, avslutar Akram Durrani.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-10-28 17:29
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.