Gå till innehåll
Kumla
Räddningstjänst på platsen där ett stort träd har fallit över en väg och blockerat trafiken med ett polisfordons lampor som blinkar i bakgrunden.

Ett träd blåste ner över vägen mellan Kumla och Sannhed. Räddningstjänsten ryckte ut för att ta bort det.

Nedblåsta träd över vägar

Publicerad: 15 April 2024 11:42

Den gångna helgen bjöd på hårda vindar. Detta bidrog till att flera träd föll ner över vägar och p-platser i Kumla. Inga rapporter om skadade personer i samband med de fallna träden har inkommit.

Längs bilvägen mellan Kumla och Sannahed blev det plötsligt stopp under söndag kväll. Detta då ett träd fallit ner rakt över körbanan. Räddningstjänsten ryckte ut och sågade itu trädet så trafik kunde fortsätta. 

Ett fallen träd som blockerar en skogsstig, omgiven av andra träd på en solig dag.

Träd som ramlat över motionsspåret i Viaskogen

Vid motionsspåret i Viaskogen föll en stor gran mitt över motionsslingan under lördagen. Vid bostadsområdet Prästgårdsskogen föll ett träd över flertalet parkerade bilar som stod vid Andrens väg.

En vy från ett fönster som visar fyra parkerade bilar på en bostadsgata, med kala träd och hus i bakgrunden under skymningen.

Trädet lade sig över bilarna vid parkeringen på Andréns väg

Efter helgens stormiga framfart har vädret lugnat ner sig. Under måndagen är det nästintill vindstilla och så ska det fortsätta resten av veckan enligt prognoserna. 

Det talades tidigare om att snöfall kunde komma åter, men av detta syns inget för veckan vid titt på prognoserna under måndagen.

Annons

kumla