25 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Milik tillbaka i Indianerna

SPEEDWAY: Efter förra säsongen lämnade han Indianerna utan att få nytt kontrakt. Nu återvänder Vaclav Milik till klubben, som ersättare för skadade Tai Woffinden.

Milik kommer köra för Indianerna till Woffinden återvänder, vilket är oklart när, han har själv sagt han hoppas vara tillbaka om en månad, men det kan ta längre tid än så.

Första matchen för Milik i sin nygamla klubb blir Piraterna hemma 20 juni. 

- Det blir ett stort tapp att inte ha Tai på banan men också i depån, men denna lösning är något som de förare jag bollat alternativen med verkligen tror på. Milik är en bra kille i depån och omtyckt av lagkamraterna. Målbilden förändras inte - men vi vet att allt blir lite svårare, vilket förhoppningsvis kommer sporra de andra killarna att prestera lite extra, säger Peter Johansson till Indianernas hemsida. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-06-11 22:17
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.