Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
27 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Snön är kommen. Äntligen snö! Eller åh vad jobbigt?

En av kommunens snöplogar ute på jobb under måndagen. Foto: Anders BjörkEn av kommunens snöplogar ute på jobb under måndagen. Foto: Anders Björk

Äntligen kanske vissa tycker! Åh vad jobbigt känner andra. Vad det handlar om? Snön såklart. Den vräker ner i Sydnärke under måndagen. Men det är bara denna dag i veckan det kommer snöa så här mycket.

Det har varit extremt lite snöande under oktober, november, december och inledningen av januari. Men under måndagen hålls det inte igen på snöandet. Över tio centimeter förväntas komma. Något som fått SMHI att utfärda en klass 1 varning för hela länet.

Under tisdagen ska det knappt snöa något enligt prognoserna, men på onsdag förväntas det snöa mycket igen. (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-01-11 14:25
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.