28 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Marcus Ericsson på pallen i USA

INDYCAR: Marcus Ericsson tog sin största framgång på väldigt länge när han blev tvåa i söndagskvällens lopp i Detroit.

Det är Marcus första år i Indycar och detta var hans åttonde lopp. Han startade som tolva, men körde upp sig och knep andraplatsen på Belle Isle Circuit i Detroit bakom Scott Dixon, Nya Zeeland.

Marcus på framsidan när tidningen ännu hette Kumlanytt. 

- Mycket, mycket smart körning och en smart strategi från teamet, sade Viasat kommentator Janne Blomqvist om Marcus insats. 

- Fantastiskt. Vi har haft så mycket otur men att äntligen få till det är en fantastisk förtjänst för alla. Teamet har slitit så hårt och jag vill tacka dem. Nu kan vi bygga vidare på detta, sade Ericsson till NBC.

Nästa helg väntar ovalrace i Texas.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-06-03 22:44
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.