31 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Lagledaren om tappet

SPEEDWAY: Att Indianerna tappar sin bäste förare Tai Woffinden beskriver lagledare Peter Johansson som "tråkigt". Samtidigt medger han att tappet öppnar upp för att bygga ett jämnare lag.

- Det är tråkigt för oss, samtidigt får man respektera hans beslut, och vi har ju inte bränt några broar för en eventuell återkomst, säger Peter Johansson om det faktum att den regerande världsmästaren försvinner.

"Lite förvånande"

Kom det som en överraskning för dig?

- När vi pratade under seriens gång så sa han att han ville köra vidare här, så på det sättet var det lite förvånande. Samtidigt förstod jag att nåt kanske var på gång när han hörde av sig i förra veckan och skrev att han ville prata.

Woffinden är inte den ende världsstjärnan som väljer bort Elitserien. Namn som Leon Madsen, Emil Sayfutdinov och Martin Vaculik har valt att nobba i år och det kan bli fler tapp.

- De polska klubbarna  har gått upp ytterligare i ersättningar, säger Johansson.

Vad innebär det för er att han lämnar?

- Nu får vi se över möjligheterna att få en jämnare topp 5 som kör. Vi har en pågående dialog med förarna och vi får se hur det artar sig, avslutar Peter Johansson.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-09 14:57
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.