Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
28 October 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Lägenhetsbrand på Skolvägen i Kumla

Många utryckningsfordon och nyfikna människor samlades vid hyrehuset. Foto: Anders BjörkMånga utryckningsfordon och nyfikna människor samlades vid hyrehuset. Foto: Anders Björk

Kring klockan 19 åkte brandkår, polis och ambulans på ett larm om lägenhetsbrand vid Skolvägen. Det hade blivit rökutveckling i ett kök, men branden kunde släckas och ingen skadades.

Rökdykare sågs gå in i portuppgången och viss röklukt kunde kännas ut på gatan. Men det syntes ingen rök eller eld. Efter en stund lämnade ambulansen och en polis på plats konstaterade. 

“Det är ett kök på nån av de nedre våningarna som det börjat ryka i. Men det är släckt nu, och inga personskador att rapportera”. 

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-10-08 19:37
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.