Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
19 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

La Gondola har byggt ut vid torget

Personalstyrkan på La Gondola hade att göra hela måndagen. Foto: Anders BjörkPersonalstyrkan på La Gondola hade att göra hela måndagen. Foto: Anders Björk

Under måndagen hade La Gondola för första gången öppet i sin utbyggda lokal. Utrymmet är nu dubbelt så stort och 20 platser har blivit till 60.

Det var sex år sedan La Gondola kom till Kumla. Man har haft en liten lokal att vistas i för gäster tidigare, men nu har utbyggnad skett och i ett svung kan man ta emot tre gånger så många besökare som tidigare.

Kom till Kumla från Örebro

- Det tog fem månader att bygga om den nya lokalen, och det blev kanon tycker jag så jag är jättenöjd och framförallt kul att se att kunderna gillar det så, säger Hasan Cakir hos La Gondola.

Det är Kumla Bostäder som äger lokalen och har sett till att det byggts om. Men La Gondola har själva anlitat en inredningsfirma som bistått med utseende på nya lokalen i samarbete med personalen.

I samband med "premiären" har man också passat på att fräscha upp menyn som har flera nyheter. La Gondola finns även i Örebro, men lokalen där ser annorlunda ut än den i Kumla.

- Nej, det är en annan stil här. Men framöver om de skulle bygga om i Örebro kan det nog bli som här, avslutar Hasan Cakir. 

Kommentera artikeln
Publicerad: 2019-10-07 21:53
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.