Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
28 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Nytt rån mot äldre ensam kvinna i Kumla

En kvinna i 70-års åldern rånades på förmiddagen i centrala Kumla. Kvinnan rånades på ägodelar i samband med att hon gick in i en byggnad. Detta är tredje rånet på kort tid i Kumla som drabbar en äldre kvinna.

​Brottet ska ha inträffat på Von Rosensteins väg i Prästgårdsskogen.

När kvinnan gick in i byggnaden blev hon överfallen av en ensam rånare som bestal henne på ägodelar. Kvinnan skadades inte fysiskt vid rånet, men ska ha blivit rejält skärrad. Ingen är i nuläget gripen, men flera patruller ska spana efter gärningspersonen.

Det är det tredje rånet som drabbar en äldre kvinna inom loppet av drygt tre veckor i Kumla. Ingen gärningsperson ska ha gripits vid de två tidigare rånen. (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-06-29 12:46
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.