31 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Dumpade sönderkörd bil vid gångstråk

Den silverfärgade bilen dumpades vid Klockarbacken, nära affären, efter att ha farit omkring i Den silverfärgade bilen dumpades vid Klockarbacken, nära affären, efter att ha farit omkring i "nöjeskörning". Foto: Privat

Ett par i Kumlaby påträffade under tisdag kväll en sönderkörd bil lämnad på gång/cykelbanan. Bilen hade med största sannolikhet kört runt på närliggande planer och cykelbanor.

- Jag och min man var ute och gick i Kumlaby strax innan 21 ikväll, och på cykelbanan vid Klockarbacken stod det en kraschad bil. När vi följde dess spår såg vi var den kört och förmodligen kraschat, skriver en läsare.

Har sett bil flera gånger på gång/cykelbanor

Paret följde spåren från bilen som ledde över gång/cykelbanor och till aktivitetsområdet där bland annat en hinderbana finns.

- Det såg ut som bilen kört ner för en liten slänt precis vid fotbollsplanen som är inhägnad och har konstgräs. Marken var skadad just där och så låg det även krossat glas och andra bildelar, skrivs det.

Läsaren har vid flera tillfällen sett en bil som kvällstid åker runt på gång/cykelbanor.

- Sist jag såg den var för fyra, fem dagar sedan strax efter midnatt. Just då åkte den inte jättefort, kanske i 30 km/h, vilket dock är hög hastighet med tanke på att det är en cykelväg och mörkt, avslutar läsaren.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-01-07 23:49
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.