Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
07 December 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Kumlingar heta på gröten

Sinful är Nordeuropas största e-handelsföretag inom sexleksaker. Företaget säljer till julen varje år en erotikkalender, vars försäljning i år slagit rekord. Den kommun i Sverige där störst andel invånare beställt erotikkalendern är Kumla.

Sinfuls julkalender är Skandinaviens mest sålda erotiska julkalender. Den innehåller sexleksaker och kommer ut för sjätte året i rad.

Kumlingar gillar erotik

Förra årets slog försäljningen av kalendrar rekord och intresset har inte avtagit i år. Tvärtom. I mitten av november har 60 procent fler köpt julkalendern jämfört med samma tid förra året.

"Lusten att bjuda in lite mer passion, lek och intimitet i relationen blir allt större, och det är precis vad julkalendern handlar om. Den kan hjälpa till att föra par ännu närmare varandra", säger Mathilde Mackowski, delägare i Sinful.

Var i Sverige är då erotikkalendern populärast att köpa?

Jo, i Kumla. Alla fall om man ser till antalet köp per invånare i kommunen. Där ligger Kumla i topp. Följt av Borlänge, Karlstad, Vilhemina och Boden. (ABj)
 

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-11-25 12:12
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.