Gå till innehåll
Kumla / Näringsliv

Kumlaföretaget Intrx med nytt stort affärsavtal

Publicerad: 2 February 2024 11:56

Inredningsföretaget Intrx i Kumla är utvald som leverantör till Swedavia och kommer leverera möbler och inredning till alla deras flygplatser i Sverige. Det totala värdet uppgår till upp emot 130 miljoner kr.

- Vi är mycket glada över förtroendet och ser nu fram emot att fortsätta det nya samarbetet med Swedavia, samtidigt som vår affär inom offentliga miljöer växer, säger Fredric Jansson, VD för Intrx. 

Intrx hette tidigare Butikskonsult, de bytte namn under 2021. Företaget skapades 1983 av Jan Jansson, far till Fredric. 

En man som sitter i en stol framför affischer.

Fredric Jansson driver sedan många år Intrx som har landat en stor affär.

Swedavia AB är ett statligt ägt bolag med uppgift att äga, driva och utveckla tio av Sveriges flygplatser. Under hösten 2023 har Swedavia upphandlat och kontrakterat nya leverantörer för leverans av möbler och inredning för de kommande fyra åren. 

Intrx är en av tre utvalda leverantörer inom området "Offentliga miljöer". Det omfattar leverans av möbler och inredning, samt tillhörande varurelaterade tjänster till områden såsom terminaler, lounger och angränsande ytor till Swedavias samtliga flygplatser. Intrx har sedan tidigare levererat inredning och 1 000 sittplatser till Göteborg Landvetter Airport under år 2020.

OM INTRX: 

Intrx är en av Sveriges ledande och mest erfarna aktörer inom butiksinredning. Intrx planerar, utvecklar och låter tillverka produkter för butiks- och restaurangmiljöer samt offentliga miljöer. Inredningsföretaget skapar koncept och tillhandahåller attraktiva inredningar och funktionella lösningar. Allt från shop in shop och specifika avdelningar, till kompletta butiker och restauranger. Huvudkontoret finns i Kumla och företaget verkar även i Finland, Tyskland och andra delar av Europa. Intrx omsätter idag cirka 150 miljoner kronor och har 60 medarbetare.

Annons

kumla