Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
29 September 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Kumla Promotion - inte längre inställt

CountryChurch Trio - med fyra deltagare - spelar på första Kumlasjönt sedan 2019. (Bilden är beskuren.)CountryChurch Trio - med fyra deltagare - spelar på första Kumlasjönt sedan 2019. (Bilden är beskuren.)

Inställ, inställt, inställt... Nej, inte längre!
Anneli Nilsson, projektledare på Kumla Promotion, bubblar av energi när hon beskriver kommande arrangemang, med start med Kumlasjönt 8 juli.

Vi pratar ett par timmar innan presskonferensen där Folkhälsomyndigheten och regeringen meddelar att det blir lättnader i pandemirestriktionerna från 1 juli. Då är det 100 stående vid Kumlasjönt som gäller - vilket ändå gör Anneli Nilsson entusiastisk, med tanke på allt som Kumla Promotion har fått ställa in det senaste året. Och nu blir det möjlighet att ha 600 stående personer utomhus!

Första programpunkten är Kumlasjönt 8 juli, då CountryChurch Trio kommer att spela musik från väckelserörelsen, som Sydnärkenytt redan har berättat.

Bakluckeloppis på Torget

Alla programpunkter för Kumlasjönt är inte klara, men söndag 8 augusti blir det promenadteater med Teater Carpa som spelar interaktiv teater lämplig för 6-11-åringar.

- Vi planerar också för bakluckeloppis 14 augusti och 4 september, berättar Anneli Nilsson.

- Det är gratis att sälja. Man kontaktar mig för att boka plats, tillägger hon.

 

15 september planeras en rekryteringsmässa i Folkets hus och i oktober ska det bli en näringslivsdag. Om pandemin tillåter förstås.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-06-29 11:01
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.