31 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Person knivskuren vid Skolvägen

Polisen var på plats med flera bilar. Man var fåordig om förloppet, men sa att man jagade en gärningsperson. Foto: Anders BjörkPolisen var på plats med flera bilar. Man var fåordig om förloppet, men sa att man jagade en gärningsperson. Foto: Anders Björk

En person blev under måndagskvällen knivskuren i handen utanför ICA Profilen. Den drabbade har fått föras med ambulans till sjukhus.

Det är i nuläget inte precis klarlagt vid vilken tidpunkt brottet skedde. Men det var under måndag kväll alla fall. Polisen delgav följande händelseförlopp.

- En knivskärning har inträffat. Personen fick föras med ambulans till sjukhus, men det ska inte vara några allvarliga skador. Vi har inte gripit någon gärningsperson utan söker efter denne, sade ansvarigt polisbefäl på plats. 

UPPDATERAT: Polisen har efter kl 21 gripit två personer för händelsen.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-01-06 21:30
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.