Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
28 October 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Lundström återvänder till Kumla

INNEBANDY: Kumla IBK stärker upp truppen med Charlie "Alma" Lundström från topplaget i SSL, Karlstad IBF genom ett samarbete. Laget har fått en tuff start i Allsvenskan med tre raka förluster.

Charlie Lundström, som Alma numera kallar sig, har fått begränsad speltid i SSL, så det blir en win-win situation för alla parter med mer speltid. 

- En spelare som kommer in och kan grunderna i vårt spel så det är en bra förstärkning. Charlie har styrkor i både det defensiva som offensiva spelet, en skicklig spelare som vi får nytta av, säger tränare Patrik "PD" Davidsson, som har förhoppningar att det kan bli spel redan till lördagens bortamatch mot IBK Lockerud Mariestad.  

Första träningen efter återkomsten. Första träningen efter återkomsten.

Charlie gick från Kumla IBK under 2019 till Karlstad IBF och förstärkte åt andra hållet under en period och under säsongen 2019 gjorde Charlie Lundström 14 poäng på de 11 matcher som hon spelade innan övergången till Karlstad IBF blev klar, vilket var samma poängsnitt som Frida Danielsson, som hade flest poäng i Kumla samma säsong.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-10-09 0:14
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.