Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
18 January 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Poäng mot tabelltvåan, förlust på övertid

Linda Englund sätter det avgörande målet bakom Ebba Andersson. Foto: Niclas Noord. Linda Englund sätter det avgörande målet bakom Ebba Andersson. Foto: Niclas Noord.

INNEBANDY: Kumlas damer förlorade mot Katrineholm med 5-4 efter övertid. I slutminuten hade Kumla ett skott i stolpen så man var nära tre poäng.

Det var en jämn match hela vägen. 

Inget av lagen ledde nån gång med mer än ett mål. Kumlas mål gjordes av Frida Danielsson två och Vendela Fallqvist och Tllda Lilja ett vardera. Den sista perioden blev mållös och matchen gick till övertid. 

Det var dock ytterst nära att Kumla vann på ordinarie tid då man träffade stolpen med ett skott från nära håll i slutminuten. Å andra sidan hade Katrineholm sina vassa chanser med att avgöra. 

Vid övertiden kom bortalagets segermål efter 1:14. 

Förlusten till trots så kan det konstateras att Kumla nu tagit poäng i tre raka matcher och det känns verkligen som laget hittat in i tempot. Dock halkade man mycket efter i början och är därför fortsatt sist med sju poäng upp till nedflyttningsstrecket.

Nästa match är redan på söndag borta mot IBF Linköping.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2022-01-06 20:41
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.