Gå till innehåll
Kumla / Innebandy
Två män spelar en omgång hockey på en bana.

David "Älgen" Palm är en av två spelare som förstärkt Kumlas herrlag inför stundande kval.

Kumla förstärker laget inför kval till Division 1

Publicerad: 8 February 2024 13:05

INNEBANDY: Kumlas herrar i Division 2 är klara för kval till Division 1. Laget har senaste veckan spetsat till laget ytterligare med förstärkningarna Hampus Ardland-Looström och David Palm. Det blev dock förlust i deras återkomst till Kumla under onsdagen när ÖSK vann med 7-5 i Kumlahallen.

Trots sin relativt unga ålder, 23 år, har backen Hampus Ardland-Looström spelat  47 matcher i Allsvenskan, 25 matcher i Division 1 och 13 matcher i SSL med IBF Örebro. Säsongen 21/22 spelade Hampus med Kumla IBK som han nu återvänder till. 

Även den rutinerade backen David “Älgen” Palm har återvänt. David har spelat många säsonger i Kumla, merparten i Division 1, det senaste åren har han spelat på lägre nivå i Division 4 med Pålsboda. 

Trots förstärkningarna föll Kumla med 5-7 hemma mot tabellfyran ÖSK under onsdagen. Kumla är sedan tidigare klara för kval medan ÖSK slåss för att ta sig dit, kanske spelade hungern in i resultatet. 

Att döma av den drygt halva matchen undertecknad såg var det alla fall ingen orättvis seger för örebroarna som gjorde ett ryck från 3-5 till 3-7 i början av tredje perioden där matchen avgjordes. 

Tre omgångar återstår för Kumla innan kvalet.

Annons

kumla