Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
02 June 2023
Tipsa: 073-629 83 19

Frida från Kumla bäst i länet

Frida Danielsson efter att gjort fyra mål i en match i Kumla. Foto: Niclas Noord.Frida Danielsson efter att gjort fyra mål i en match i Kumla. Foto: Niclas Noord.

INNEBANDY: Kumlas lagkapten Frida Danielsson är utsedd till årets damspelare i länet. Hon får motta utmärkelsen vid en middag som förbundet anordnar i juni.

Frida Danielsson bidrog under säsongen med 24 mål och 12 assist. Hon har även varit lagkapten för Kumlas damer som nådde kvalspel till näst högsta serien Allsvenskan, där de fick ge sig.

“Frida har varit en viktig anledning till Kumla IBK:s fina resultat på planen såväl som utanför där hon bidragit med bra ledarskap. Frida är en spelare som levererar kontinuerligt, alltid ger allt för laget och därmed är hon en mycket fin förebild för våra unga tjejer i länet”, står att läsa i motiveringen.

Priset delas ut på Örebro Läns Innebandyförbunds middag den 14 juni i Örebro. (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2023-05-24 12:12
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Trädgårdsgatan 9B, 692 31 Kumla