Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
28 October 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Inga poäng för Kumlas damer i Mariestad

Laget samlat efter matchen. Foto: PrivatLaget samlat efter matchen. Foto: Privat

INNEBANDY: Kumlas damer föll med 9-4 i Mariestad mot Lockerud under lördagen. Det var lagets fjärde raka förlust i Allsvenskan Västra.

- Vi var ett revanschsuget lag som åkte till Mariestad, men med dåliga starter i varje period vinner man inga matcher i innebandy när vi släpper in totalt sju mål i början av varje period, konstaterar tränare Patrik Davidsson lite sarkastiskt. 

-Vi gör en riktigt bra upphämtning 5-1 till 5-4 men det räcker inte att vara bra i korta perioder i allsvenskan, Jag ger lite extra beröm till Petra Lundin, Tilda Lilja och Filippa Boström, som gjorde en bra match.

IBF Lockerud gjorde tre raka mål i början av första perioden på drygt tre minuter. Både i  andra och tredje perioden började på samma sätt med två snabba mål. 

Kumla IBK:s mål gjordes av Sofie Cederlund, Tilda Lilja, Maja Elf och Frida Sund.

Nästa match för Kumla IBK är Linköping IBK är först om två veckor, lördag 23 oktober 13.00 i Kumlahallen.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-10-09 20:01
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.