28 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Bilist förstörde Kumlabyfält

Det blev rejält uppkört på det grönskade fältet efter att en bil åkte runt och skapade oreda. Foto: PrivatDet blev rejält uppkört på det grönskade fältet efter att en bil åkte runt och skapade oreda. Foto: Privat

Under natten till torsdagen var en bil ute och körde på fotbollsplanerna i Kumlaby och sladdade runt. Det blev stora skador på gräsmattan. En person ringde polisen under tiden det pågick.

Läsaren Fredrik bor i närheten.

- Jag ringde polisen, men de hann inte skicka någon bil under de minuter det pågick. Bilen försvann sedan i hög fart på cykelvägen in mot Kumla. De som gör sånt här fattar nog inte vad det kostar att återställa, skriver Fredrik.

Fredrik tror att det var ungdomar som låg bakom.

- Ett ungdomsstreck ja, men en person som fått körkort måste ha lite bättre konsekvensanalys. Tyvärr såg jag inget regnummer, men det kan kanske kan komma in lite tips, avslutar Fredrik. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-01-02 15:36
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.