Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
04 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Kumla fick med sig en poäng från Köping

HOCKEY: Kumla Hockey hämtade upp 3-0 till 3-3 borta mot Köping i fredagens match i Hockeyettan. Det blev en poäng hem till Kumla efter att Köping vunnit på straffar.

​Kumla hade en mardrömsminut i andra perioden.

På 55 sekunder gick Köping från 0-0 till 3-0. Detta till trots gick Kumla ikapp innan andra perioden var till ända. Mål av Oscar Svanborg, Filip Forsmark och Isak Jonsson låg bakom det.

3-3 stod sig sen matchen ut och inte heller övertid gav något mål utan det fick avgöras på straffar. Där var Köping starkast och gjorde mål på båda sina första försök bakom Jonatan Fornbrandt, samtidigt som Wänghult och David Harrysson missade för Kumla.

Så två poäng till Köping och en till Kumla. Victor Wänghult och Daniel Lindberg noterade två assist vardera för Kumla som saknade Oliver Östergren för andra matchen i rad på grund av sjukdom.

Nästa match är på söndag hemma mot Surahammar som har blivit mycket vassare tack vare ett par nordamerikanska förstärkningar i anfallet (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-02-05 23:04
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.